trattoria-alforno

Draga oaspete,

Bine ai venit în restaurantul nostru!

PASTA, PIZZA, GRILL

Mâncarea gătită cu suflet!

Aperitive reci

Aperitive calde

Salate aperitiv

Fel principal

Aici, la Trattoria al Forno, ne dorim sa îți oferim o experiență culinară deosebită, într-o atmosferă plăcută și confortabilă.

În meniul nostru vei regăsi o selecție de preparate culinare inspirate din bucătăria italiană, mediteraneană dar și din cea românească.

Fiecare reteta este încărcata cu gusturi, culori, arome și texturi, gătite cu pasiune din ingrediente proaspete și naturale.

În bucătăria noastră nu se folosesc produse semipreparate, premixuri sau conservanți. Din respect pentru clientii nostri si pentru o alimentatie sanatoasa, acordam o mare atentie calitatii materiei prime folosite, nutrientilor si prospetimii. De aceea, ne alegem cu atentie furnizorii, lucram atat cu marii distribuitori cat si cu micii producatori care pot garanta prospetimea, conformitatea si gustul autentic.

Deoarece gătitul este o artă, pentru un gust desăvârșit al mâncării este nevoie de timp, de pasiune și de calitate. De aceea, uneori, timpul de preparare și servire a mâncării poate fi mai lung, insa cu siguranta satisfactia va fi garantata.

Ți-am păstrat un loc

Faceți o

rezervare online

Prelungirea Ghencea nr. 47-49 ,Bragadiru ,Ilfov, Romania

Make food, not war

@Trattoria Alforno