Despre noi

Draga oaspete,

Bine ai venit în restaurantul nostru!

Aici, la Trattoria al Forno, ne dorim sa îți oferim o experiență culinară deosebită, într-o atmosferă plăcută și confortabilă.

În meniul nostru vei regăsi o selecție de preparate culinare inspirate din bucătăria italiană, mediteraneană dar și din cea românească.

Fiecare reteta este încărcata cu gusturi, culori, arome și texturi, gătite cu pasiune din ingrediente proaspete și naturale.

În bucătăria noastră nu se folosesc produse semipreparate, premixuri sau conservanți. Din respect pentru clientii nostri si pentru o alimentatie sanatoasa, acordam o mare atentie calitatii materiei prime folosite, nutrientilor si prospetimii. De aceea, ne alegem cu atentie furnizorii, lucram atat cu marii distribuitori cat si cu micii producatori care pot garanta prospetimea, conformitatea si gustul autentic.

Deoarece gătitul este o artă, pentru un gust desăvârșit al mâncării este nevoie de timp, de pasiune și de calitate. De aceea, uneori, timpul de preparare și servire a mâncării poate fi mai lung, insa cu siguranta satisfactia va fi garantata.

Daily Meal

56.000

Happy Clients

66.000

undefined

78.000

online store

Aroma cafelei de dimineata ! Unul dintre cele mai importante momente ale zilei din viata fiecaruia dintre noi ! Va invitam sa savuram impreuna cafeaua in aceasta dimineata !

Trattoria Al Forno

Restaurant Trattoria Al Forno mereu pregatit sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi de la cele traditionale romanesti la cele internationale. Atmosfera placuta si rafinata, meniuri variate precum si un serviciu ireprosabil sunt cartea de vizita cu care Trattoria Al Forno intampina si satisface cele mai exigente pretentii.

Trattoria Al Forno