TERMENI ȘI CONDIȚII


I. Cadrul și condițiile de utilizare
Site-ul trattoria-alforno.ro este deţinut de REVE MARIAGE SRL, având sediul social în București, Str. Prel. Ghencea Nr.45, Bl:F1, Parter, Spatiul Comercial Nr.1, cod de înregistrare fiscală RO40216071, înregistrat la Registrul Comerţului sub nr. J23 /5722 /2018, numit în cele ce urmează „trattoria-alforno” sau „Societatea”.
Site-ul trattoria-alforno.ro este operat în conformitate cu prevederile acestor Termeni şi Condiţii, ce se completează cu prevederile legale aplicabile.
Atenție: Dacă nu sunteți de acord cu acești termenii și condiții, vă recomandăm să nu utilizați site-ul trattoria-alforno.ro.
Scopul termenilor și condițiilor enunțate în secțiunile de mai jos este acela de a stabili modul și regulile de funcționare ale sistemului de rezervări online la restaurant, denumit în continuare “trattoria-alforno.ro”.
trattoria-alforno își rezervă dreptul de a modifica oricând consideră necesar termenii și condițiile despre care vom discuta în paragrafele ce urmează.
Este considerat utilizator al site-ului https://trattoria-alforno.ro orice persoană fizică ce vizitează site-ul și/sau folosește serviciile pe care trattoria-alforno.ro le oferă.
Prin accesarea acestui site, a materialelor și informațiilor prezentate în cadrul său, dvs. confirmați că ați citit, înțeles, acceptat și agreat următorii Termeni și Condiții.


II. Proprietate intelectuală
REVE MARIAGE SRL deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului trattoria-alforno.ro, precum și asupra logo-ului, textelor, imaginilor, video-urile, bazei de date, software-ului, sub incidența legii naționale și internaționale privind proprietatea intelectuală.
Astfel, fără permsiunea scrisă prealabilă a REVE MARIAGE SRL, utilizatorii sau terții nu pot copia, adapta, publica sau reproduce parțial sau total nicio informație ce se regăsește pe site-ul trattoria-alforno.ro.


III. Efectuarea rezervărilor
Rezervările efectuate de utilizatori prin intermediul trattoria-alforno.ro vor fi confirmate de restaurant prin: email sau sms.
Utilizatorii au obligația de a respecta și onora rezervările confirmate, iar în situația în care nu ar putea onora o rezervare se obligă să notifice restaurantul cu privire la anularea rezervării prin telefon sau email.
Anularea rezervărilor poate fi efectuată de utilizatori cu cel puțin 120 de minute înainte de ora rezervării, cu excepția cazului în care politica restaurantului ar impune respectarea unui alt termen.

IV. Limitarea răspunderii privind funcționarea site-ului trattoria-alforno.ro
trattoria-alforno.ro nu poate garanta disponibilitatea continuă a site-ului si/sau funcționarea permanentă a acesteia în parametri tehnici optimi.
Informațiile din site-ul trattoria-alforno.ro pot fi oricând modificate, având în vedere natura interactivă a sistemului.
trattoria-alforno.ro nu garantează faptul că informațiile regăsite pe site sunt corecte, detaliate sau verificate.

Utilizatorii iau la cunoștință și sunt de acord cu faptul că rezervările făcute prin trattoria-alforno.ro nu sunt garantate.

Înregistrarea rezervărilor în timp real depinde în totalitate de informațiile oferite de managerii restaurantelor, existând șansa ca acestea să nu reflecte realitatea. Astfel, trattoria-alforno.ro nu va fi răspunzător de situațiile în care rezervarea lor va fi anulată sau dacă restaurantul este închis, indiferent de motiv.


Pe site-ul trattoria-alforno.ro pot exista link-uri către alte site-uri ce nu sunt deținute de trattoria-alforno.ro. Aceste linkuri au scopul de a oferi informații adiționale, însă trattoria-alforno.ro nu răspunde pentru conținutul acestora, pentru politica lor de confidențialitate sau securitatea datelor dumneavoastră atunci când accesați oricare dintre aceste link-uri.


V. Încălcarea termenilor și condițiilor
Utilizatorii iau la cunoștință că orice încălcare a termenilor și condițiilor reprezintă o încălcare a legii și va fi sancționată conform legislației în vigoare.


VI. Suspendarea sau oprirea permanentă a serviciilor
Utilizatorii au obligația de a respecta termenii și condițiile menționate în prezentul document, nerespectarea acestora atrăgând sancțiunea suspendării sau anulării dreptului de a utiliza site-ul trattoria-alforno.ro, fără repararea unui eventual prejudiciu al utilizatorului.
trattoria-alforno.ro are dreptul de a cere despăgubiri pentru pierderile cauzate de nerespectarea prezentului document.


VII. Legea aplicabilă
Prezentul document are natura juridică a unui contract la distanță încheiat între dumneavoastră în calitate de utilizator și REVE MARIAGE SRL, și intră sub incidența legii române în vigoare.


VIII. Instanța competentă
Orice litigiu în care este implicat REVE MARIAGE SRL va fi soluționat de către instanțele judecătorești române competente de la sediul REVE MARIAGE SRL